Tjänster och produkter

Volvo Penta logotyp

Volvo Penta

Vi på Strömstad Marina har lång erfarenhet av att serva och reparera Volvo Penta motorer och drev. Självklart får du alltid ett serviceprotokoll efter slutförd service. För fasta priser se vår prislista. Eller kolla in vår webbshop om du vill ha reservdelar.

YANMAR

Vi är auktoriserade på YANMAR motorer och har det mesta av reservdelar på hyllan, vid drev eller motorservice får du självklart ett serviceprotokoll. För fasta priser kolla vår prislista.
Yanmar logotyp
Evinrude logotyp

EVINRUDE

EVINRUDE är världsledande när man kommer till energieffektiva 2-taktsmotorer med E-tech G2 system. Hos oss får din EVINRUDE den service och expertis som detta system behöver.

HONDA

HONDA är världens största motortillverkare och med de tysta och bränslesnåla 4-taktsmotorerna så märks det att de har lång erfarenhet av t.ex. programmerad bränsleinsprutning (PFG-FI) och variabel ventilstyrning (VTEC) hos Strömstad Marina får din HONDAmotor auktoriserad service.
Honda Marine logotyp
Mastervolt prototyp

MASTERVOLT

MASTERVOLTs produkter hanterar all strömförsörjning ombord. Varför inte installera ett komplett paket med Li-ION som levererar 5000kWh, beräknat på antal cykler så är detta det billigaste batteriet du kommer äga. Upp till 80% urladdningsförmåga och mycket snabb uppladdning. Vi på Strömstad Marina är auktoriserade installatörer.

SLEIPNER

Med Sleipner´s bogpropellrar får du full kontroll över båten. Visste du att det finns steglösa bogpropellrar så att man kan reglera farten? Mindre ljud och bättre kontroll, Sleipner levererar också Engbo´s ankarspel som kan programmeras till samma fjärrkontroll som bogpropellern. Kontakta oss för offert. verkstad@stromstadmarina.se
Sliepner prototyp
Wallas & Weasto prototyp

Wallas & Webasto

Vad är komfort om man inte har en riktig värmare? Sommaren i Sverige är kort och intensiv så varför inte förlänga säsongen, även regniga och kyliga dagar har sina kvalitéer på havet. Vi på Strömstad Marina har lång erfarenhet av både service och reparation av Wallas & Webasto.

Garmin

Vad vore båten utan ett riktigt navigationssystem? Idag har det oändliga möjligheter, vi är återförsäljare för Garmin, Raymarine och Volvo Penta´s Glas Cockpit. Vi hittar lösningen vare sig det gäller ett komplicerat nätverk med digital switching där du kan styra båtens elektronik med hjälp av en surfplatta eller bara för att hitta de bästa fiskeplatserna med hjälp av ekolod. Hos oss hittar vi en lösning som passar just dig!
Garmin frame
Motorbyte frame

Motorbyte

Är du nöjd med din båt men känner att du inte kan lita på motorn så kan det vara dags för ett motorbyte. Båten får ett helt nytt liv och andrahandsvärdet höjs, men framför allt så känner du dig trygg. Med det nya IPSsystemet kan du ta ditt båtliv till nästa nivå, med funktioner som Joystick driving eller DPS ”Dynamic Position System” så får du full kontroll över båten. Hör av dig till oss för offert!

Båtlyft

Med vår Roodbergkran kan vi lyfta upp till 50ton. Kranens konstruktion gör att man kan lyfta segelbåtar med masten på och stropparnas placering är skonsam mot skrovet. Vi lastar sedan av båten på en hydralvagn med kapacitet på 45ton. För mindre båtar använder vi vår teleskoptruck.
Båtlyft image
Båtlagring image

Båtlagring

Vi på Strömstad Marina har många olika lagringsalternativ. Inomhuslagring Ställage inomhus Utomhuslagring Bubbelhamn Ta kontakt med oss för offert.
verkstad@stromstadmarina.se