Gästhamn i Strömstad

Vår gästhamn är beläget i den lugna Kebalviken 500m strax norr om Strömstad centrum. Vill du bort från stadens puls så är detta gästhamnen för dig. Du når centrum enkelt via en linfärja som förbinder staden med Kebalviken och Marinan. Linfärjekort kan köpas i vår gästhamnsbutik.

Våra gästhamnsplatser som också fungerar som fasta platser bokas och betalas enkelt online på vår hemsida. Där kan man enkelt se vilken plats som passar din båt. För att få tillgång till ström så kan man hyra ett ström kort som fylls på i butiken, den ström man inte använder får man tillbaka när man checkar ut.

Om det är fullt online så kan vi fortfarande ha lediga platser, ring då vår butik +46(0)526 714133

Bästa gästhamn

Enligt många är vår hamn västkustens vackrast belägna och skyddade Marina och vi har även vunnit pris för det 2010. När vinden ligger på utanför så söker många skydd här i vår hamn där vädret oftast är lugnt och solen skiner. Strömstad och dess skärgård är alltid ett säkert kort eftersom det enligt statistik har mest soltimmar i Sverige. I gästhamnens direkta närhet ligger också Strömstad Spa där man har möjlighet till bad, bastu, restaurang och livemusik. Man kan också ta en tur inom naturreservatet Nötholmen och Lilla Venedig som är ett vackert bostadsområde med kanaler för mindre båtar.

Faciliteter

Hos oss finns toaletter, duschar och möjlighet att tvätta kläder. Vi har en enklare livsmedelsbutik där du även kan beställa färska frallor till din frukost, detta förbeställs dagen innan. Välkommen till Strömstad Marina

PRISER 2020

HÖGSÄSONG (1 JUNI - 16 AUGUSTI)
>
BåtlängdPris
0-33 fot280 kr
33,1-42 fot320 kr
42,1-52 fot420 kr
52,1-65 fot570 kr
65+ fot (+50kr/m >20m)810 kr
LÅGSÄSONG (Hela året undantaget HÖGSÄSONG)
0-65 fot150 kr